Estetica dentară a luat naștere din nevoia oamenilor de a-și îmbunătăți aspectul zâmbetului prin metode medicale, cu scopul de a-și îmbunătăți imaginea și încrederea în sine pe termen lung.
Procedura de îndepărtare a infecției este cunoscută sub numele de terapia canalului radicular sau, mai frecvent tratament de canal, și este un mod sigur, eficient și rapid de a vă păstra sănătatea dinților dumneavoastră.
Coroanele E-max sunt preferatele pacienților care își doresc un zâmbet impecabil ca la Hollywood. Acest tip de coroană este realizată integral din ceramică disilicat de litiu, fiind translucidă, facând astfel imposibilă diferențierea de dinții naturali.
Implanturile dentare sunt dispozitive medicale, confecționate din titan, asemănătoare unor șuruburi. Acestea au o suprafață rugoasă, tratată, pentru a asigura osteointegrarea.
Pedodonția (stomaologie copii) este ramura medicinii dentare care se ocupă cu tratarea copiilor și a adolescenților, mai exact tratamentul și profilaxia afecțiunilor dinților temporari (lapte).
Chirurgia orală se referă la orice procedură chirurgicală efectuată în sau în jurul gurii și maxilarului, de obicei de către un specialist care este instruit să efectueze anumite tipuri de intervenții chirurgicale orale.
Dacă vreunul dintre dinți lipsește, este deteriorat sau aveți alte probleme cu gura sau maxilarul, medicul dentist vă poate recomanda un medic specialist protetician.
Opriți procesul de descompunere în primele etape cu un examen și o curățare profesională, urmată de o îngrijire adecvată la domiciliu. Odată ce placa se transformă în tartru, numai medicul dentist îl poate îndepărta pentru a vă proteja dinții.
Boala parodontală afectează aproximativ o treime din populația adultă. Boala parodontală (gingivială) este o infecție a țesuturilor care vă țin dinții în poziție.
Tratamentul ortodontic, prin utilizarea unui aparat dentar, este o procedură comună care ajută la îndreptarea dinților și la obținerea unui zâmbet estetic.